Concert pascal
MOPAN Suceava

După aproape 6 luni de când nu au mai urcat pe o scenă, artiștii români au început repetițiile și planurile pentru concertele verii 2020. Primele spectacole au loc chiar în acest weekend. În perioada 19-21 iunie, Antonia, Inna, Irina Rimes și Carla’s Dreams vor face show la Romexpo, în cadrul celui mai mare concert drive-in din România. Și alți artiști își organizează în perioada următoare spectacole în țară. Condițiile rămân în continuare stricte, notează click.ro.

Artistul italian Zucchero revine în România cu un concert ce va avea loc la Arenele Romane, pe 28 iunie, anunță infomusic.ro. Evenimentul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, „D.O.C.”. Biletele au prețuri cuprinse între 90 și 210 lei și nu vor putea fi vândute prea multe, mai scrie sursa citată. În contextul restricțiilor impuse de autorități în pandemie, la evenimentele în aer liber pot participa maximum 500 de persoane, păstrându-se distanța socială.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/concertele-verii-2020-unde-si-cand-iti-pot-vedea-pe-scena-artistii-preferati

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava