MOPAN Suceava

Atmosfera de pe Arena Națională a fost copleșitoare sâmbătă seara, 12 martie. Concertul caritabil organziat de PRO TV în sprijinul urainenilor care trec prin clipe cumplite a fost unul reușit, iar organizatorii au reușit să adune nu mai puțin de 4,5 milioane de lei pentru poporul ucrainean, potrivit click.ro.

Peste 35 de mii de persoane au participat la concertul de pe Arena Națională. Evenimentul a fost unul de anvergură și a reprezentat un tur de forță atât din punct de vedere organizatoric, cât și a implicării celor care au dorit să ofere o mână de ajutor poporului ucrainean.

Pe scenă au urcat nume importante din industria muzicală românească, dar și vedete din străinătate care nu au rămas indiferente situației cu care se confruntă ucrainenii de când Vladmir Putin și-a trimis trupele în Ucraina.

Timp de opt ore pe scena de la Arena Națională au urcat artiști care au interpretat cele mai cunoscute melodii ale lor, iar cei care s-au asigurat că evenimentul are o prezentare pe măsură au fost Andi Moisescu și Andreea Esca, mai notează sursa citată.

Toate încasările vor fi donate integral către Crucea Roșie România, a anunțat trustul de pe Pache Protopopescu.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/concertul-caritabil-a-inregistrat-cifre-record-413041.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava