Concert pascal
MOPAN Suceava

Concertul pe care Celine Dion trebuia să îl susţină pe 29 iulie 2020 la Arena Naţională din Bucureşti, amânat ulterior pentru 25 iulie 2021, a fost din nou reprogramat în contextul pandemiei de Covid-19. Evenimentul va avea loc pe 11 iunie 2023.

Biletele achiziţionate îşi păstrează valabilitatea, au anunţat joi seară organizatorii, Emagic. Participanţii la eveniment beneficiază în continuare de toate drepturile conferite de biletul de access achiziţionat şi se supun regulamentului organizatorului, termenilor şi condiţiilor distribuitorului de bilete (Eventim.ro şi Iabilet.ro) şi legislaţiei locale în vigoare.

Din cauza pandemiei şi a restricţiilor curente privind adunările publice, Celine Dion a fost nevoită să îşi reprogrameze din nou datele turneului ei „Courage”. Siguranţa şi sănătatea publicului sunt prioritatea numărul unu pentru artistă şi Concerts West/ AEG Presents, astfel, câteva dintre concertele din a doua parte a turneului european, care au fost amanate pentru 2021, au fost reprogramate pentru 2023. Concertele planificate să aibă loc vara aceasta la Tel Aviv, Nicosia, Attard, Atena, Bucuresti, Carhaix, Lucca si Nyon vor avea loc în perioada mai – iulie 2023.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/concertul-celine-dion-de-la-bucuresti-amanat-pentru-2023

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava