Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul județean al Pro România, deputatul Cătălin Ioan Nechifor, a sesizat inardvertența între cifrele care indică bolnavii de coronavirus din județul Suceava transmise astăzi de Grupul de Comunicare Strategică de la București și cele ale Direcției de Sănătate Publică Suceava concluzionând că ”manipularea e în floare la Suceava”.

”S-au cam încurcat în cifre. Și cred că ne mint.
Grupul de Comunicare Strategică anunța azi 1.733 de cazuri la Suceava, cu 2 mai mult decât ieri. DSP-ul local infirmă și spune că astăzi sunt 1.776 confirmați, cu 40 mai mulți decât ieri. Dacă ar fi doar simple cifre ai zice că merge și-așa : 2 la primărie, 2 la prefectură etc.
Însă adevărul din spatele acestei povești este altul. Și dacă luam de bază ce spune directorul DSP Suceava referitor la numărul de teste făcute pentru Suceava, anume 6.141, abia acum ne dăm seama de proporția minciunii. Simplu, sunt mulți pacienți pentru care s-au făcut mai multe teste, chiar 3 pentru o persoană externată, așa cum a fost și cazul lui Gheorghe Flutur. Tot din surse oficiale cunoaștem că s-au externat peste 400 de pacienți. Asta înseamă 1.200 teste. Minim.
Mai sunt câteva sute de teste rătăcite, încurcate, plimbate prin țară, dar să zicem că nu le luăm în calcul.
Sumarizând reiese că unul din 3 teste la Suceava a fost pozitiv, în condițiile în care media globala este de peste 1 la 10, ceea ce înseamnă că la Suceava sunt mult mai mulți infectați decât se cunosc, sau doresc să cunoască autoritățile.Testarea se face doar pentru persoanele care au avut contact cu cineva purtător și doar dacă sunt simptomatice. Concluzia e clară, manipularea e în floare la Suceava”, a declarat Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava