Concert pascal
MOPAN Suceava

În decursul acestei zile, reprezentanții ANOSR au participat la o întâlnire cu reprezentanții Guvernului: Prim-ministrul României, domnul Florin CÎȚU, Ministrul Educației, domnul Sorin CÎMPEANU și Secretarul de stat responsabil de învățământul superior, domnul Gigel PARASCHIV.

În cadrul discuțiilor ANOSR a susținut argumentele deja exprimate pe diferite canale și la diferite ședințe în favoarea menținerii dreptului studenților de a beneficia de gratuitate la transportul feroviar, pornind de la nevoile studenților și punctând inclusiv avantajele aduse CFR Călători.

Cu toate acestea, Prim-ministrul s-a poziționat ferm împotriva gratuității studenților la transportul feroviar, invocând considerente ideologice.

Suntem profund indignați de faptul că reprezentanții Guvernului nu au acceptat nici măcar extinderea limitei de vârstă sau asigurarea gratuității de la domiciliu la centrul universitar. Vom continua demersurile la Parlament și sperăm că partidele își vor respecta angajamentele date.

De asemenea, în subsidiar, în cadrul întâlnirii am abordat și alte aspecte de interes printre care angajabilitatea, internaționalizarea, accesul la resurse educaționale, urmând a ne implica în conturarea unui plan realist în aceste domenii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava