MOPAN Suceava

Așteptarea a luat sfârșit pentru familiile care le-au dus dorul celor care s-au încumetat să participe la ediția de anul acesta a emisiunii „Asia Express”! Concurenții s-au întors acasă după aventura din Asia, iar primul lucru pe care l-au făcut a fost „să dea iama” în internet, ducându-i nespus dorul, notează click.ro.

Fericiți, câțiva dintre concurenții Asia Express și-au anunțat deja venirea acasă și pe rețelele de socializare, la care n-au mai avut acces ceva vreme. Cei dragi i-au așteptat cu sufletul la gură, încă de la aeroport, unde i-au întâmpinat cu multă veselie și mesaje care mai de care mai siropoase.  Printre primii care „au spart gheața” și au dat startul postărilor în mediul online au fost Adda și partenerul ei, Cătălin, Ștefania, partenera lui Speak, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan și Răzvan Fodor, care și-a lăsat familia cu greu atunci când a venit vorba de plecarea spre aventura Asia Express, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/concurentii-din-sezonul-3-asia-express-au-venit-acasa-cum-au-fost-primiti-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava