Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Suceava organizează un concurs cu premii pentru cei care folosesc trotinetele electrice din municipiu și postează fotografii cu acestea lângă obiective turistice. Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a spus că acest concurs este organizat cu prilejul „Săptămânii europene a mobilității”, o inițiativă a Comisiei Europene, prin care, în fiecare an, între 16 și 22 septembrie, se încearcă găsirea de soluții inovatoare la problemele actuale de mobilitate urbană. „Primăria Municipiului Suceava, prin Direcția de Proiecte Europene, Turism, Cultură și Transport, promovează și susține formele alternative de transport ecologic, implementând proiecte prin care au fost achiziționate autobuze, biciclete, trotinete electrice și stații de încărcare pentru mașini electrice puse la dispoziția cetățenilor.

Municipalitatea invită pe toți sucevenii să folosească mijloace alternative de transport, organizând un concurs cu premii, constând în vouchere ce pot fi folosite pentru aplicația Suceava EcoRide”, a spus Harșovschi.

Participanții la concurs trebuie să respecte următoarele reguli:

– Să adauge un comentariu la postare cu o fotografie sugestivă, împreună cu o trotinetă, lângă un obiectiv turistic din orașul Suceava și să eticheteze doi prieteni care folosesc sau doresc să folosească trotinetele electrice.

– Să dețină un cont activ pe aplicația Suceava EcoRide.

– Să dea Like&Share paginii de facebook a Primăriei Municipiului Suceava.

Astfel, în fiecare zi, în perioada 16-22 septembrie, se vor oferi câte 5 vouchere în valoare de câte 50 de lei, reprezentând 5830 de minute de funcționare, ce vor putea fi folosite oricând în perioada funcționării serviciului.

Fotografiile câștigătoare vor fi afișate pe pagina de Facebook a primăriei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava