MOPAN Suceava

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează ”Money is Funny”, un concurs dedicat celor cu spirit de antreprenor, cu vârsta peste 18 ani, care au idei de business inovative ce pot fi vândute în sistem franciză. Concursul se desfășoară în perioada 3 februarie – 30 iulie 2021.

Concursul ”Money is Funny” își dorește să îi încurajeze pe cei care au deja o idee de business, dar nu și-au găsit motivația să o pună pe hârtie, să încerce să investească timp, pentru a începe să o valorifice. Să facă următorul pas și să își testeze potențialul în domeniul afacerilor!

La concurs pot participa persoane din România, dar și din Diaspora, care vor să lanseze un business și au o idee de afacere ingenioasă și curajoasă.

Premiile concursului ”Money is Funny” sunt:
Premiul I – 30.000 lei
Premiul II – 20.000 lei
Premiul III – 10.000 lei

Aplicațiile vor fi transmise, până pe 1 iulie 2020, prin intermediul formularului de înregistrare aflat pe siteul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Fiecare participant se va putea înscrie cu o singură idee de afacere, iar câștigătorii vor fi aleși pe baza următoarelor criterii de selecție: eligibilitatea proiectului, originalitatea ideilor și a abordării, aplicabilitatea ideii de afacere în viața reală.

Comisia de evaluare va fi alcătuită din experți din domeniul antreprenorial, academic și economic.

”Competiția de idei de afaceri inovative îi provoacă pe cei pasionați de domeniul antreprenorial să vină cu propuneri de idei de business cât mai îndrăznețe cu care să convingă juriul că merită unul dintre premiile puse în joc. Indiferent că vorbim despre agricultură, turism sau comerț, medicină sau  inginerie, așteptăm idei cât mai realiste, inovatoare și sustenabile”, a declarat Trisi Cristea, Directorul General al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava