• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liceenii suceveni sunt invitaţi să participe la concursul „Jocul medieval între comunicare şi interacţiune”. Este un proiect educaţional, organizat de Muzeul Bucovinei pe 28 mai. Încrierile se fac pînă pe 13 mai, echipele vor fi formate dintr-un băiat şi o fată, iar cîştigătorii vor fi premiaţi. Scopul proiectului vizează îmbogăţirea cunoştinţelor şi noţiunilor despre Cetatea de Scaun a Sucevei şi trezirea interesului pentru serviciile auxiliare ale administratorilor de patrimoniu cultural prin stimularea interacţiunii pe linie educaţională între muzee şi şcoli. Echipele de liceeni se vor întrece în probe şi jocuri medievale, iar cele mai tenace echipe vor fi premiate de organizatori.

Numărul maxim de echipe participante este de 15, iar echipele – formate dintr-un băiat şi o fată – vor participa la diverse probe cu specific medieval (alergatul cu sacul, mimă, zaruri, dans medieval, tras de funie), probe care vor avea un timp maxim de execuţie.

Fiecare membru al echipei va participa la concurs în baza fişei de înscriere – care are anexată declaraţia de participare pe proprie răspundere – fişă care se va depune la Muzeul Bucovinei (Serviciul Cetatea de Scaun sau Biroul Educaţie, Marketing şi Comunicare), până pe data de 13 mai.

Participarea la competiţie se va face în costume medievale, care vor fi asigurate de Muzeul Bucovinei. Logistica necesară pentru desfăşurarea probelor este asigurată de organizatori.

Jurizarea va fi realizată de reprezentanţi ai Muzeului Bucovinei şi ai mass-media locale.

Primele trei echipe clasate vor fi premiate, pentru ceilalţi concurenţi asigurându-se Diplome de participare şi bilete gratuite de vizitare a obiectivelor Muzeului Bucovinei.

Informaţii suplimentare se pot obţine la Muzeul Bucovinei, str. Ştefan cel Mare, nr. 33, Suceava, e-mailcontact@muzeulbucovinei.ro, telefon 0330.401.195, 0744.353.392, Biroul Educaţie, Marketing şi Comunicare, Serviciul Cetatea de Scaun.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava