MOPAN Suceava

Sâmbătă 16.06.2019, orele 1400 – 1800 s-a organizat Concursul județean de muzică uşoară „Vocea Bucovinei” la Shopping City Suceava, de către Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi şi talentaţi „EUROACTIV” Suceava, Shopping City Suceava, Asociația Plai Străbun și, ”Alecs Group”, în colaborare cu Inspectoratul Școlar județean Suceava, Palatul Copiilor Suceava și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava.

Scopul concursului este de a stimula şi de a promova tinerele talente din judeţul Suceava și, de prevenire a marginalizării elevilor din Centrele de Plasament sucevene și din comunitățile defavorizate. Concursul s-a desfășurat pe următoarele secţiuni: primar; gimnaziu; și liceu.

S-au înscris în concurs un număr de 59 elevi din 41 de unităţi şcolare și instituții de asistență socială; Pauzele concursului au fost presărate cu dansuri și prezentare de modă susținute de elevii de la cercurile de Dans și Confecții textile coordonate de doamnele profesoare Mirela Duminică și Lenuța Voinoiu pentru care le mulțumim.

Scopul concursului a fost de a stimula şi de a promova tinerele talente din judeţul Suceava, dar şi de prevenire a marginalizării elevilor din comunitățile defavorizate.

Ca la orice concurs a fost și o comisie de jurizare formată din:

Preşedinte: prof. Loredana Mihaela CEICĂ, inspector şcolar arte de la Inspectoratul Şcolar Județean Suceava;

Vicepreşedinte: prof. Narcisa Daniela Ștefănescu – Coordonatoarea Asociației ”EUROACTIV”;

Secretar:  prof. Mihai Lungoci de la Palatul Copiilor Suceava;

Membri: – prof. Iulia Buraciuc – Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava;

– Daniela Moroșan de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava

– prof. Tablan Popescu Vaslentina –  Școala Gimnazială Salcea;

– prof.Luncănița Maria – Școala Gimn ”Ion Irimescu” Fălticeni;

– prof. Hancean Raluca Elena –  Liceul Tehnologic ”Oltea Doamnă” Dolhasca.

Aceştia au puncta după regulamentul stabilit, pe criteriile: realizare tehnică, realizare stilistică, interpretare şi prezenţa scenică.

Momente surpriză ale concursului au fost: Dans modern cu elevele Palatului Copiilor coordonate de profesoara Mirela Duminică; Trupa New Habits, coregraf: Daria Tîrnovan, Narcisa și Nick, coregraf: Narcisa Beleca și Fantezie coregrafică cu elevele Palatului Copiilor.

După ce au debutat toți elevii înscriși în competiție, juriul a deliberat clasamentul final:

Secțiunea învățământ primar: Profesora Loredana-Mihaela Ceică –inspector școlar arte și președinta juriului a înmânat premiile la această secțiune;

Locul I: Teodorescu Flavius Gabriel de la Școala Gimnazială nr.3 Suceava, Golianu Analisa din Plasament familial din Broșteni, Hojbota Petruta de la Școala Gimnaziala Poieni-Solca,

Locul II: Cîrlan Viviana-Ioana de la Școala Gimnazială nr.4 Suceava, Popovici Miruna Alma de la Școala Gimnazială ”Bogdan Vodă” Rădăuți, Luncănița Cristina de la Școala gimnazială ”Ion Irimescu” din Fălticeni;

Locul III: Ghioc Simina Ruxandra de la Școala Gimnazială nr.4 Suceava;

Mențiuni: Vega Anastasia Teodora de la Școala Gimnazială ”Bogdan Vodă” Rădăuți, Pralea Spînu Nicoleta de la Școala Gimnazială Poiana Ștampei, Băncescu Andreea Iuliana de la Școala Gimnazială Baineț din Mușenița, Ionaș Teona Evelyn de la Școala Gimnazială ”Ion Irimescu” din Fălticeni, Marcovschi Valentina de la Servicii Multifuncționale Fălticeni și Căpușneac Iarina-Elena de la Scoala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava.

Secțiunea învățământ gimnazial: profesoara Valentina Tablan Popescu de la Școala Gimnazială din Salcea a înmânat premiile la această secțiune.

Locul I special al juriului: Pitariu Lavinia de la Liceul Tehnologic ”Oltea Doamna” din Dolhasca, și eleva Grumeza Denisa de la Liceul Tehnologic ”Oltea Doamna” din Dolhasca – instituționalizată la Centrul de Plasament ”Sf. Gheorghe” Dolhasca,

Locul II: Barac Bologa Rafaela și Botezat Ana Maria de la Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava, Berariu Alexandra de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava.

Locul III: Lupu Oana de la Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Fălticeni, Gromeza Raluca de la Liceul Tehnologic ”Oltea Doamna” din Dolhasca – instituționalizată la Centrul de Plasament ”Sf. Gheorghe” Dolhasca;

Mențiuni: Iwanușesi Andreea de la Școala Gimnazială nr.4 Suceava, Baluș Eliza Maria de la Școala Gimnazială nr.1 Gura Humorului, Covașă Emilia de la Școala nr. 5 Rădăuți, Titeani Olivia Veronica Școala Gimnazială Poiana Ștampei, Cuțui Iustina de la Școala Gimnazială Nr.1 Suceava, Bogdan Andreea de la Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava, Pinzaru Vlad de la Scoala de Arta Ion Irimescu Suceava, Toader Sabina Mădălina de la Școala Gimnazială ”Mihai Halunga” Hânțești, Savu Daria de la Școala Gimnazială ”Ion Irimescu” din Fălticeni, Prescure Mădălina-Florentina și Palanciuc Ionuț-Daniel de la Scoala Gimnazială „Niculae Popinceanu” – Mihoveni, Căilean Mihaela de la Școala Gimnazială Bucșoaia.

Secțiunea învățământ liceal: profesoara Narcisa-Daniela Ștefănescu și vicepreședinta Asociației ”EUROACTIV” a înmânat premiile la această secțiune;

Locul I: Magdalena Drăgoi de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava, Anechiforesei Ștefana de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni și, Cizmaru Ștefan din plasament familial și elev la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava;

Locul II: Bilaucă Roxana de la Centrul de Plasament ”Speranța” Suceava, Ignat Alexia de la Asociația ”Timp pentru unu”, Catargiu Marta din Asistență maternală Gura Humorului;

Locul III: Pânzaru Roberto de la Colegiul Tehnic ”Lațcu Vodă” Siret, Ursan Teodora Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava, Iftime Beatris de la Servicii Multifuncționale Fălticeni;

Mențiune: Gheorghiță Alexandru de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava, Preutu Maria de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni, Munteanu Marian de la Asistență maternală Fălticeni.

Marele PremiuVocea Bucovinei”: a fost înmânat de prof. Mihai Greciuc – inițiatorul acestui concurs și președintele Asociației ”EUROACTIV” la Amalia Semeniuc  de la secțiunea gimnaziu, elevă la Școala Gimnazială ”Călinești Enache” din Dărmănești interpretând melodia ”Sleeping Sun”.

Decernarea premiilor de către preşedintele juriului, împreună cu membrii acestuia.

Premiile oferite sunt: trofeu, diplome, bijuterii din argint oferite de S.C. Luxuri Bride To Be Suceava, și cadouri de la Shopping City Suceava, Alka România și Simba Invest Bacău.

Multumim Shopping City Suceava pentru ajutorul acordat, ce ne-au sprijinit cu scenă, sonorizare dar și cadouri, împreună cu S.C. Ferovali S.R.L. Șcheia, Tipografia Mușatinii, Adria S.R.L. Alka România, Simba Invest Bacău, Mircea Ene Fotograf și Florăria Iris Suceava.

Echipa de coordonare a evenimentului a fost constituită de: prof. Loredana-Mihaela Ceică – inspector şcolar, prof. Narcisa-Daniela Ștefănescu – Coordonator al Asociația ”EUROACTIV”, prof. Biatrice-Liliana Choleva-Director al Palatului Copiilor și, voluntarii Asociației “EUROACTIV”: prof. Mihai Greciuc, Toma Ungureanu, Iustin Huțanu, Daniel Mihai Ilașcă, Iustin Florea și psih. Constantin Alecsa de la Asociației ”Alecs Group”.

Concurs „VOCEA BUCOVINEI” din 15 iunie 2019. Rezultatele ediției a VI-a, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava