Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 4000 de elevi și-au testat cunoștințele de cultură generală, la ediția online a Concursului Național Interdisciplinar „Aristotel”, iar peste 700 au participat și la proba opțională de creativitate.

La concurs au participat elevi din toate județele țării, dar și copiii românilor stabiliți în afara țări. Faptul că, în acest an, concursul s-a desfășurat online, le-a permis și copiilor români, care locuiesc în țări precum SUA, Italia, Finlanda sau UK, să participe la acest concurs. 300 dintre elevii care au susținut concursul, au obținut punctajul maxim.

Acest examen a avut, însă, o miză diferită! A fot singura competiție care a avut ca scop încurajarea creativității și a gândirii logice în rândul elevilor din învățământul primar și gimnazial, iar cei mai buni dintre ei vor primi și premii.

Este pentru prima dată de la lansarea Concursului ”Aristotel” când acesta se poate desfășura și online. Datorită acestui mod de organizare, la etapa specială a concursului au putut participa, în premieră, elevi din provincie, dar și copii români, care învață la școli din afara țări.

Elevii care au obținut cele mai bune rezultate vor primi, pe lângă diplome, cărți și materiale educaționale oferite de partenerii acestui concurs: Editura Litera, Editura Corint, Editura Ingenium, Biblioteca Metropolitană București, Centrul de Carte Străină Fischer International, Playouth România.

”Aristotel” este un concurs gratuit, de cultură generală, logică, matematică și creativitate, organizat de Fundația Dan Voiculescu Pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, care a ajuns deja la ediția a IX-a.

Concursul este înscris în Calendarul Activităților Educative Municipale organizate de Inspectoratul Școlar al Municipiului București. Datorită succesului acestei ediții, începând cu luna septembrie, va avea loc un nou concurs, care se va desfășura tot în variata online.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava