• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto10 poze în acest set

Concursul de caii a fost organizat de George Ghita a lu’ Porumbelu’, directorul Caminului Cultural din localitate. Cu mic, cu mare, concurentii s-au adunat in fata disperarului comunal, locul din care s-a pornit intr-o frumoasa parada a cailor. Dupa ce preotul Tudorel Neagoe de la parohia din comuna Osica De Jos Olt  a botezat cabalinele, concurentii au mers, pe cai sau in calesti si carute trase de cai, pe ulitele satelor localitatii de pe malul Oltetului. Parada cailor s-a incheiat pe islazul comunal de la marginea comunei, locul in care s-a organizat propriu-zis concursul si la care au asistat in jur de 600 de personae. Sarbatoarea „Caii lui San’ Toader” s-a desfasurat fara incidente, de buna desfasurare a tuturor probelor ocupandu-se membrii juriului, iar la final pentru fiecare proba s-au desemnat cei mai buni castigatori, 9 premii plachete bani diplome si un real succes.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava