MOPAN Suceava

Până pe 21 mai, la Suceava se desfăşoară cea de a XXIII-a ediţie a Concursului Internaţional Studenţesc de Calculatoare HARD& SOFT. Organizată de Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul Universităţii “ Ştefan cel Mare”, competiţia reuneşte la start 15 echipaje de studenţi din România, Ucraina, Republica Moldova, Serbia şi Germania. Hard&Soft este un concurs adresat studenţilor seniori din domeniile calculatoarelor, electronicii şi automaticii, care îşi propune să testeze competenţele tehnice hardware şi software şi de relaţionare socială ale viitorilor ingineri.

Pe parcursul a cinci zile, echipe formate din câte patru studenţi vor încerca să rezolve sarcini cu un grad ridicat de complexitate. Prezentarea sistemelor realizate de echipele competitoare ca răspuns la tema-proiect propusă de juriu – un adevărat spectacol al unor aplicații puse în funcțiune – va avea loc vineri, 20 mai 2016, începând cu ora 14.00, în Atrium, Corpul E. Festivitatea de premiere se va desfășura tot vineri, 20 mai 2016, dar de la ora 16.00, în Aula din corpul E.

Concursul a început luni şi beneficiază de sprijinul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, Consiliului Judeţean Suceava, al Primăriei Suceava şi al Consiliului Local Suceava, precum şi al unor firme care se implică în sprijinirea, încurajarea și afirmarea tinerelor valori prin competiție. „Sprijinul acestora va contribui la reușita acțiunilor propuse, frontul comun astfel creat aducând un surplus de imagine firmelor respective, facultăţii noastre şi, nu în ultimul rând, comunităţii ştiinţifice sucevene”, a declarat prof. univ.dr. ing Adrian Graur, coordonatorul concursului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava