Concert pascal
MOPAN Suceava

Marele Trofeu al Concursului Național de Tinere Talente ”Allegria” – Ediția Online a fost câștigat de Călin Alesia din Slobozia, Jud. Ialomița. În acest an concursul s-a desfășurat online și a ajuns la cea de-a X-a ediție.

Jurizarea s-a făcut cu notele la vedere, acordându-se note de la 1 la 5, cu subunitate 50, pentru fiecare moment prezentat, ținând cont de următoarele criterii: talentul, originalitatea demonstrației și prezența scenică.

La doar 9 ani Alesia are, deja, un palmares impresionat de premii, pentru un copil de vârsta ei. Din cele 92 de premii câștigate până acum, 60 sunt trofee, iar restul locurile I și al II-lea. Cel mai important dintre ele fiind Trofeul Junior la festivalul ”Next Magic Voice Focșani” 2019.

Ea a câștigat Marele Trofeu al Concursului Național de Tinere Talente ”Allegria” cu două momente care au impresionat juriul: ”The Girl in 14 G”, o piesă a Kristinei Chenoweth, compusă de Jeanine Tesori și Dick Scanlan, și ”S.O.S d’un terrien en detresse”, muzică Michel Berger, text Luc Plamondon. Pe lângă Marele Trofeu, Alesia a câștigat și o tabletă grafică de ultimă generație Wacom, oferită de MGT Educational, partenerul acestui concurs.

Concursul de Tinere Talente „Allegria” organizat de Fundația Dan Voiculecu pentru Dezvoltarea României este unul dintre proiectele care își propun să descopere și să promoveze noi talente în rândul copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani. Fie că vorbim despre muzică, dans, teatru, pictură, abilități de logică matematică sau orice alt talent, concursul le oferă copiilor și tinerilor români, din toate colțurile lumii, șansa de a se face remarcați și de a-și testa propriile aptitudini.

Prestațiile concurenților au fost evaluate de către un juriu de specialitate, care a fost diferit la fiecare rundă săptămânală, compus din profesori de muzică, interpreți, compozitori, realizatori radio-TV, actori, coregrafi, dansatori, artiști plastici.

Printre mebrii juriului din Marea Finală s-au numărat tenorul Alin Stoica, actorul și cântărețul Dima Trofin și Andreea Butnaru, Lector Universitar Doctor al Universității de Muzică din București. Președintele juriului a fost actrița Monica Davidescu.

Etapa specială a Concursului Național de Tinere Talente ”Allegria” a fost organizată EXCLUSIV ONLINE, în perioada 1 iunie – 1 septembrie 2020.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava