Concert pascal
MOPAN Suceava

Școala Gimnazială Nr. 79 din București este câștigătoarea MARELUI PREMIU al competiției, care constă într-un display interactiv de ultimă generație, oferit de MGT Educațional, partener al acestui concurs.

În urma centralizării rezultatelor obținute de cei peste 10.000 de elevi care au susținut acest concurs, 680 de elevi au obținut punctajul maxim la proba de cultură generală și 104 elevi au obținut punctajul maxim la proba de creativitate.

În desemnarea câștigătorilor s-a ținut cont atât de rezultatele obținute la cele două probe, cât și de respectarea regulamentului oficial al concursului și a recomandărilor primite din partea observatorilor FDVDR, înainte și în timpul desfășurării concursului.

La concursul ”ARIDTOTRL” au participat peste 900 de școli din toată țara, dar și școli din Republica Moldova și Școala de Limba Română ”Dacia” din Atena. Dintre acestea, 91 de școli au avut elevi care au obținut rezultate maxime.

În perioada următoare, elevii care au obținut cele mai bune rezultate, și școala care a avut cei mai mulți elevi cu note maxime, vor fi premiați. Școala cu cei mai mulți elevi pe podium primi un display interactiv de ultimă generație, oferit de MGT Educațional, partener al acestui concurs.

Elevii care au obținut cele mai bune rezultate vor primi, pe lângă diplome, cursuri de dezvoltare socio-emoțională, cărți și materiale educaționale în format digital sau tipărit, dar și alte premii speciale, oferite de partenerii acestui concurs: Editura Litera, Centrul de Carte Străină Fischer International, MGT Educațional și Walnut Wisdom.

Concursul Național Interdisciplinar ”ARISTOTEL” a avut loc online, în perioada 5 mai – 15 iunie 2021 și s-a desfășuart online, pe platforma educațională Școala FDVDR.

Concursul Național Interdisciplinar ”ARISTOTEL” este GRATUIT și se adresează elevilor începând de la clasa pregătitoare, până la clasa a VIII-a. Este un concurs școlar interdisciplinar, de cultură generală, logică, matematică și creativitate.

Prin participarea la acest concurs, elevii și-au putut testa cunoștințele de cultură generală, capacitatea de a rezolva probleme de logică și matematică, cu grad ridicat de dificultate, nivelul de cunoștințe dobândite și, în același timp, și-au putut pune la încercare memoria și creativitatea. Scopul concursului este acela de a descoperi și premia creativitatea, inteligența logică și matematică și de a ajuta la dezvoltarea psiho-emoțională a copiilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava