• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

După ce vineri au aflat rezultatele, până miercuri, pe 23 noiembrie, la ora 12:00, candidaţii la concursul pentru directori vor putea face contestaţii la proba de interviu, în cazul în care consideră că au fost nedreptăţiţi. Proba interviului este singura la care se pot depune constestaţii. În județ sunt doi candidați care nu au putut susține proba interviului, pentru că nu s-a întrunit comisia de evaluare.

Inspectoratul Școlar așteaptă lămuri de la Ministerul Educației, pentru că nu știe ce să facă în această situație.196 de cadre didactice sucevene au promovat concursul pentru ocuparea posturilor de director şi director, potrivit rezultatelor afișate pe 18 noiembrie pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Suceava. Candidații rămași neevaluați sunt de la școlile din Salcea și Boroaia. Comisiile de evaluare nu s-a întrunit pentru susţinerea probei interviului şi probei de evaluare a CV-ului, iar IȘJ a cerut Ministerului Educației soluții pentru rezolvarea acestor situații. Între timp, ceilalți candidați, care au susținut aceste probe, dar nu sunt mulțumiți de punctajul obținut, pot depune contestaţie la registratura inspectoratului şcolar. Contestaţiile se soluţionează de către o comisie constituită prin decizia inspectorului şcolar general, din care fac parte alte persoane decât cele din comisiile de concurs.

Preşedintele comisiei de organizare şi desfăşurare a probelor de concurs predă coordonatorului comisiei de contestaţii toate contestaţiile înregistrate, însoţite fiecare de înregistrările audiovideo şi întreaga documentaţie rezultată prin susţinerea probelor de concurs. Contestaţiile vor fi soluţionate de comisii constituite în alte judeţe, iar rezultatele finale vor fi afişate în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie 2016. Pe 16 decembrie 2016 acestea vor fi validate în consiliul de administraţie al Inspectoratului Școlar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava