• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ediția 2019 a concursului „Student pentru o zi”, organizat de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, a fost inclusă în Calendarul activităților extrașcolare regionale și județene al Ministerului Educației. Concursul este dedicat liceenilor de clasele a XI-a și a XII-a din Regiunea de Nord-Est, iar potrivit USV, înscrierea lui în Calendarul activităților educative al Ministerului, îi certifică statutul și îi crește atractivitatea în rîndul elevilor, dar și al cadrelor didactice care îi pregătesc. Aflată la cea de-a XII-a ediție, competiția are loc sub forma unui concurs, individual, pentru elevii claselor a XII-a, şi pe echipe, pentru elevii claselor a XI-a. Premiile constau în diplome pentru fiecare participant și profesorii îndrumători, cadouri personalizate cu sigla USV şi scutiri de la taxele de înscriere şi înmatriculare pentru cei care aleg să-şi continue studiile în cadrul universității din Suceava. În 2018, la concursul „Student pentru o zi” au participat aproape 400 de elevi din Suceava, Botoșani, Vaslui și Neamț. Informații privind desfășurarea din acest an a competiției vor fi afișate în curînd pe site-ul www.usv.ro/1zi .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava