MOPAN Suceava

În perioada 23-25 aprilie, directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța și inspectorul de marketing al aeroportului Cristian Cocuz, vor fi prezenți la Belfast, în Irlanda de Nord, la „Forumul rutelor europene”.
Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că forumul de la Belfast este cel mai mare eveniment de rute regionale din Europa. „La acest forum vor participa companii aeriene din toată Europa, inclusiv cele low-cost, dar și aeroportului și transportatori aerieni din toate regiunile Europei”, a spus Flutur. El a precizat că la Forumul Rutelor Europene vor fi prezente reprezentanți din partea a peste 100 de companii aeriene și a peste 300 de aeroporturi din Europa, zeci de agenții de turism, în cadrul evenimentului fiind deja programate peste 4.800 de întâlniri ale participanților.
„Interesul nostru este să avem contacte cu cât mai multe companii aeriene și să deschidem Aeroportul Ștefan cel Mare către Europa și către lumea întreagă”, a spus șeful administrației județene.
Gheorghe Flutur a mai anunțat că în perioada 11 – 12 mai a.c., în județul Suceava va avea loc un eveniment organizat de Asociația Aeroporturilor din România. Gheorghe Flutur a spus că în această perioadă va fi organizat un forum despre situația aeroporturilor din România, în mod special cu privire la problemele economice, comerciale și de achiziții pe care le au acestea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava