• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Conducerea Asociației Județene de Fotbal Suceava inovează la nivel de copii și juniori. Forul condus de Ciprian Anton a hotărât ca din actualul sezon competițional echipele participante în campionatele județene U11 și U13 să ocupe pe toată durata partidelor o bancă de rezerve comună.

Astfel, prin implementarea acestei idei în premieră în fotbalul românesc, AJF Suceava speră ca fair-play-ul să fei promovat încă din primii ani de juniorat.

”Vorbin despre niște copiipe care trebuie să-i învățăm de mici ce înseamnă respectul, iar adversitatea din teren nu trebuie să înlăture spiritul de fair-play și nevoia de socializare.

Prin noua regulă sperăm să-i responsabilizăm mai mult pe antrenori și părinți care pun presiune asupra copiilor din teren pentru obținerea de rezultate imediate. Ne dorim ca prin această regulă copiii să înțeleagă că practicarea fotbalului îi poate ajuta pe viitor” a declarat Ciprian Anton.

Acesta spune că ia în calcul ca în perioada următoare partidele de juniori U11 și U13 să se desfășoare fără a fi contabilizate rezultatele.

”În acest mod îi vom încuraja pe copii să vină către fotbal, îi vom atrage să facă mișcare. Până la urmă la aceste vârste mici nu sunt importante performanțele, o presiune prea mare pusă pe copii fîcându-i pe aceștia să clacheze în anumite momente” a declarat președintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava