Concert pascal
MOPAN Suceava

Conducerea Agenției Teritorială din Suceava a Autorității Rutiere Române (ARR) a fost preluată, de la începutul acestei luni, de social democratul George Petrescu. Acesta a revenit revenind la conducerea instituției după o perioadă de 12 ani. Petrescu a preluat funcția de șef al ARR Suceava de la Nicu Hrebenciuc, acesta ocupând în momentul de față un post de execuție. Noul șef al ARR Suceava, George Petrescu, are o activitate de peste 30 de ani în domeniul auto, el mai deținând această funcție în perioada 2000 – 2005.
Petrescu a absolvit Liceul de Mecanică Auto din Siret, apoi Academia de Studii Economice București, cu licență de economist. El a mai absolvit un curs de master în administrația publică din țările Uniunii Europene, precum și mai multe cursuri de management în vânzări auto la Academia Automobilului. Ca activitate profesională, George Petrescu a lucrat în mai multe instituții din domeniul auto, respectiv IJTL Suceava, ITSAIA Suceava,  ITAPP „PECO” București, ulterior transformată în SC „Transpeco” SA Bucuresti, dar și la PROGAS Verești, plecând de la posturi de impiegat mișcare, revizor tehnic, șef coloană și până la director. După ce a părăsit funcția de director al ARR Suceava, în anul 2005, George Petrescu a activat în mediul privat ca asociat și director, tot în cadrul unei companii din domeniul auto.
Petrescu este și membru fondator al Sindicatului Șoferilor, iar timp de mai mulți ani a fost membru al Cosiliului Director al federației acestei structuri sindicale. De asemenea, George Petrescu este membru fondator al ACODAREN – Asociația Concesionarilor Dacia, Renault, Nissan din România, și membru al Consiliului director al asociației și vicepreședinte, până în 2015

Conducerea ARR Suceava a fost preluată de George Petrescu, 8.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava