MOPAN Suceava

Conducerea BRD Suceava l-a premiat, miercuri, 10 octombrie, pe cel mai bătrîn client al băncii din judeţul nostru. Este vorba despre Miroslava Antochi în vîrstă de 103 ani, din Siret. Femeia s-a născut pe 10 octombrie 1909, la Cernăuţi, şi a fost profesoară. Soţul ei a decedat la vîrsta de 101 ani. Directoarea Sucursalei Suceava a BRD, Monica Vornicu, i-a oferit Miroslavei Antochi 1.500 de lei, un buchet de flori şi un tort. La eveniment a participat şi Nadia Boeciko, soţia consulului general al Ucrainei la Suceava, Vasyli Boeciko. Cu această ocazie BRD a prezentat oferta ”BRD Senior”, dar şi promoţia dedicată pensionarilor care au decis să-şi încaseze pensia într-un cont BRD.
Astfel, pensionarii care aleg, până la sfârşitul lunii noiembrie, să-şi încaseze pensia în cont deschis la BRD pot câştiga unul dintre zecile de premii oferite de bancă în cadrul promoţiei Senior: 19 premii a câte 500 lei şi 45 de pachete de vacanţă.
În promoţie sunt incluse carduri de debit, precum şi două produse de economisire – Depozitul 1000 şi contul de economii Atucont. De asemenea, clienţii beneficiază de dobanzi speciale la creditele de nevoi personale si descoperitul autorizat de cont.
Facilităţile aferente cardului includ gratuitatea retragerilor de numerar de la orice bancomat sau POS BRD şi reducerea cu 50% a comisionului anual de administrare a cardului. Depozitul 1000 le este oferit clienţilor seniori la o dobânda preferenţială, mai mare cu 0,5% pentru depozitele în lei şi cu 0,25% pentru sumele depuse în euro. De asemenea, contul de economii Atucont beneficiază de un bonus de 0,25% faţă de dobânda standard.
Clientela de seniori poate avea acces la creditele pentru nevoi personale Expresso cu o reducere la dobândă de 5%, indiferent de suma împrumutată şi de perioada finanţării, precum şi la un descoperit autorizat de cont la o dobândă preferenţială.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava