Comenzi MOPAN Suceava

Conducerea centrală a USR-PLUS i-a solicitat Teodorei Munteanu să renunțe singură la postul de viceprimar al Sucevei. Anunțul a fost făcut, la Suceava, de co-președintele USRPLUS, Dacian Cioloș. Reamintim că viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu, riscă să primească una din două sancțiuni politice propuse în urma scandalului în care a fost implicată după ce a câștigat și a acceptat o motocicletă la tombola organizată la ediția de anul acesta a Bucovina Motorfest, acolo unde municipalitatea a fost unul dintre finanțatori. Liderul USRPLUS Suceava, senatorul Gheorghiță Mîndruță, a declarat joi seara că Biroul Județean al acestui partid s-a votat cu unanimitate de voturi propunerea de sancționare a Teodorei Munteanu. El a arătat că a urmat apoi votul pentru ce sancțiune i se va aplica viceprimarului Sucevei, la care a fost egalitate de voturi pentru votul de blam și pentru retragerea sprijinului politic. Mîndruță a spus că cele două propuneri vor fi transmise Biroului Politic Național al USRPLUS, care urmează să ia o decizie finală în ceea ce o privește pe Teodora Munteanu.

Cu toate acestea, Dacian Cioloș a declarat că deja Biroul Național Politic al USRPLUS așteaptă ca decizia privind retragerea din funcția de viceprimar să fie luată de Teodora Munteanu. „Știu că avem această problemă. Și la București în Biroul Național decizia a fost foarte clară. Noi i-am și transmis colegei că așteptăm să ia ea deciziile să se retragă. Noi informal i-am transmis deja că așteptăm să își facă autoanaliza și să ia o decizie personală, înainte de a ajunge la decizia Biroul Național. E o persoană responsabilă. Pornesc de la premisa asta. Și dacă nu e ne vom asuma noi o decizie. Pentru că din punct de vedere etic, moral nu este deloc corect ce s-a întâmplat”, a declarat Dacia Cioloș.

Conducerea centrală a USR-PLUS i-a solicitat Teodorei Munteanu să renunțe singură la postul de viceprimar al Sucevei, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava