• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Conducerea PNL a validat, astăzi, candidaturile lui Ion Lungu şi Gheorghe Flutur, la Primăria Suceava, respectiv, preşedinţia Consiliului Judeţean. Hotărîrile au fost luate în unanimitate de Biroul Politic Naţional. Tot astăzi, conducerea PNL a decis ca Gheorghe Flutur să fie preşedintele unic al Organizaţiei Judeţene Suceava a formaţiunii liberale.

Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că „mă onorează această funcţie de preşedinte a marelui PNL Suceava, şi pornesc la drum cu gândul să fiu garantul unităţii acestui partid”. Gheorghe Flutur a spus că practic, începând de ieri a început „pregătirea concretă” pentru campania electorală şi pentru câştigarea alegerilor locale. „Sunt convins că PNL va câştiga alegerile locale şi generale din judeţul Suceava, dar pentru asta trebuie foarte multă muncă. Şi voi cere implicare tuturor membrilor de partid pentru a aduce la cunoştinţa populaţiei oferta noastră politică”, a declarat liderul PNL Suceava. Gheorghe Flutur a subliniat că PNL are un program „foarte ambiţios” pentru relansarea dezvoltării economice a judeţului Suceava, a Bucovinei, adăugând că personal îşi doreşte un parteneriat între preşedintele Consiliului Judeţean şi toţi primarii suceveni. Lansarea oficială a candidaţilor PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi pentru primăriilor din judeţ va avea loc vineri, 19 februarie a.c., în prezenţa celor doi co-preşedinţi de la nivel naţional, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava