Concert pascal
MOPAN Suceava

Conducerea PNL Câmpulung Moldovenesc a fost preluată în mod oficial de primarul acestui municipiu, Mihăiţă Negură. Aadunarea generală a acestei organizaţii a avut loc sâmbătă, 10 mai a.c., în sala de conferinţă a hotelului Zimbru. La alegeri au participat aproximativ 80 de membri cotizanţi ai PNL Câmpulung Moldovenesc, precum şi lideri judeţeni ai liberalilor. Astfel, la eveniment au fost prezenţi preşedintele

PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, liderul organizaţiei municipale Suceava, Marius Zmău, precum şi alţi lideri judeţeni, respectiv Ilie Niţă, Ovidiu Doroftei, Cristina Teodorovici.

În urma alegerilor, funcţia de preşedinte al Organizaţiei PNL Câmpulung Moldovenesc a fost câştigată cu unanimitate de voturi de Mihăiţă Negură, acesta fiind şi cel care a asigurat interimatul conducerii filialei până la alegerile de sâmbătă.

„Pentru organizaţia PNL din Câmpulung Moldovenesc, alegerile de sâmbătă vor însemna un nou drum. Alături de o echipă tânără, mi-am propus obţinerea unui rezultat foarte bun la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014”, a spus Mihăiţă Negură.

După alegerile de sâmbătă, din noul Birou Politic Local fac parte 3 vicepreşedinţi, Vasile Varvaroi, Cornel Costeliuc şi Alin Boicu, 15 membri ai biroului şi şase membri supleanţi. În funcţia de secretar al filialei a fost numit Cornel Berenţan. Mihăiţă Negură a ţintut să precizeze că în funcţia de preşedinte de onoare al PNL Câmpulung Moldovenesc a fost numit Liviu Ardeleanu, acesta fiind persoana cu cea mai mare vechime în PNL.

Negură a ţinut să sublinieze faptul că în noul birou politic au fost alese  persoane tinere pentru a da un suflu nou organizatiei municipale, printre aceştia numărându-se care Lucian Paziuc Gheorghe Sologiuc, Marius Mititean, Mircea Varvaroi sau Vlad Ştefăniţă. Tot sâmbătă, Mihăiţă Negură a făcut o prezentare a proiectelor realizate şi cele care se află în derulare în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava