MOPAN Suceava

Luni, 14 septembrie 2015, în prima zi a anului şcolar 2015-2016, primarul Gheorghe Cătălin Coman şi viceprimarul Constantin Bulaicon au participat la festivităţile organizate de unităţile de învăţământ din municipiul Fălticeni, la cele patru şcoli gimnaziale şi cele trei colegii.
Cu acest prilej, reprezentanţii administraţiei locale au transmis un mesaj de susţinere a învăţământului fălticenean, susţinere care se va concretiza prin continuarea investiţiilor în modernizarea infrasturcturii şcolare, a bazei materiale, dar şi prin recompensarea performanţelor elevilor şi cadrelor didactice.
„Vreau să vă asigur că tot ceea ce înseamnă administraţie locală, împreună cu conducerile şcolilor, cu colectivele profesorale, vom face toate eforturile pentru ca elevii, de la cei mai mici la cei mai mari, să aibă cele mai bune condiţii pentru a învăţa, pentru a contribui încă de pe acum la devenirea lor. Tot ceea ce înseamnă resursele financiare ale administraţiei locale vor fi orientate în continuare, cu prioritate, spre învăţământ. Ţine de fiecare tânăr în parte să-şi respecte şcoala, profesorii şi statutul de elev. Le doresc tuturor elevilor mult succes în noul an şcolar, să asculte sfaturile celor cale le vor binele şi să ne revedem cu rezultate deosebite şi la închiderea acestui an şcolar”, a fost mesajul primarului Cătălin Coman la festivităţile organizate de şcolile fălticenene.
Aproximativ 8000 de preşcolari şi elevi, din municipiu şi localităţile învecinate, au început cursurile în instituţiile de învăţământ din Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava