Comenzi MOPAN Suceava

Luni, 23 mai 2022, o delegaţie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC), formată din prof. univ. dr. Tudorel TOADER, Rectorul UAIC, prof. univ. dr. Daniela COJOCARU, Prorector pentru relaţii internaţionale şi parteneriate de studii şi cercetare și conf. univ. dr. Constantin-Iulian DAMIAN, Prorector pentru programe de licenţă, masterat şi activităţi de formare a personalului didactic din învăţământul preuniversitar, a efectuat o vizită de lucru la Universitatea din Istanbul, Turcia. Delegația UAIC a participat la o întâlnire de lucru cu prof. dr. Mahmut AK, Rectorul Universității din Istanbul, prof. dr. Mustafa Oral ÖNCÜ, Prorector, prof. dr. Ayşe Zişan FURAT, șeful Biroului de Relații Academice Internaționale și dr. Elif KAHRAMAN, coordonatorul adjunct al Departamentului pentru Cooperare Instituțională. De asemenea, la discuții a participat și Ayşenur TOPALOĞLU, Secretara Consilierului Educațional din cadrul Ambasadei Republicii Turcia în România.

Cu prilejul acestei vizite, s-a discutat despre extinderea domeniilor de cooperare academică, dezvoltarea oportunităților create de apartenența comună la Grupul Coimbra, dar și despre posibilitățile de colaborare în domeniul cercetării științifice.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași colaborează cu Universitatea din Istanbul încă din anul 2007, prin intermediul parteneriatului multiplu din cadrul Grupului Coimbra. Începând cu anul 2016 a fost încheiat un acord de cooperare la nivel inter-instituțional în domeniile comune, prin intermediul căruia au loc schimburi de studenți, cadre didactice și cercetători în domeniile de interes comun și se derulează proiecte de cercetare în colaborare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava