MOPAN Suceava

Vineri, 3 Decembrie 2021, începând cu ora 15.00, elevii din clasele gimnaziale și liceale, studenții, profesorii și părinții sunt invitați la Conferința Cariera mea, viitorul meu, un eveniment de anvergură organizat de Asociația Alma Klara. Evenimentul va avea un format de tip biblioteca vie, se va desfășura online și va dura aproximativ 3 ore, accesul fiind liber.

Specialiștii invitați sunt reprezentanți ai unor domenii variate precum cel al aviației, al medicinei, al lumii artistice sau al universului juridic. Printre speakeri se numără judecătoarea Alina Macovei de la Tribunalul Iași, actorul Dumitru Năstrușnicu de la Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași, precum și unul dintre veteranii sectorului de audit financiat din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Iași, economistul Petru Diaconu.

Scopul evenimentului este de a încuraja și promova modalitățile de explorare eficientă și responsabilă a deciziilor cu privire la carieră în rândul tinerilor. Invitații vor răspunde întrebărilor publicului participant cu privire la drumul profesional ales, parcursul educațional și abilitățile necesare pentru o carieră de succes în domeniile profesionale vizate.

Conferința este organizată în cadrul proiectului DA pentru carieră, co-finanțat de Primăria Municipiului Iași prin Programul anual de finanțare în baza Legii 350/2005 pentru finantarea societății civile (2021) și desfășurat în perioada 27 septembrie-15 decembrie 2021 de Asociația Alma Klara, în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională IAȘI.

“Adolescența este perioada marilor întrebări cu privire la carieră, o perioadă în care prezența unor modele eficiente, responsabile și autentice este esențială. Proiectul nostru – DA pentru carieră – a propus două direcții principale: 1) Autocunoaștere – identificarea și înțelegerea caracteristicilor personale relevante pentru orientarea eficientă în carieră (cunoașterea intereselor, abilităților, valorilor, caracteristicilor de personalitate și conturarea profilului vocațional) și 2) Explorarea alternativelor profesionale diverse și fundamentarea responsabilă a deciziilor cu privire la carieră. Ne-am dorit un format interactiv, care să valorifice, pe de o parte, cunoștințele unei echipe cu experiență în acest sens, iar, pe de altă parte, să permită crearea unui cadru în care tinerii să obțină informații reale, autentice și responsabile de la modele profesionale din domenii variate”, au declarat reprezentanții Asociației Alma Klara.

Înscrierea la eveniment se face prin accesarea următorului link: https://forms.gle/xDWAXRMMoBjPmzUdA

Social media event:  https://www.facebook.com/events/635176577866036

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava