Muzeul Bucovinei

Autoritatea Națională pentru Turism (A.N.T.), în colaborare cu Organizația Mondială a Turismului (O.M.T.), organizează în București, în perioada 22-24 iunie 2016, Conferința Internațională ”Managementul integrat al calității pentru destinațiile turistice: cheia pentru competitivitate”.

Printr-o Hotărâre adoptată astăzi, Guvernul a stabilit normativele de cheltuieli pentru fiecare invitat, demers administrativ necesar pentru organizarea acestei conferințe, cu finanțare din bugetul Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri.

Evenimentul va contribui la promovarea imaginii României pe plan extern, la schimburi de informații și de bune practici care, ulterior, să susțină dezvoltarea unei viziuni coerente și eficiente de creștere a turismului românesc.

De asemenea, prin tematica abordată,  conferința va contribui la dezvoltarea, la nivel internațional, a noului trend în domeniul turistic, și anume organizațiile de management al destinațiilor, care presupune o viziune integrată a tuturor elementelor care definesc și conturează o destinație turistică.

Informații suplimentare:

Organizația Mondială a Turismului este o agenție specializată a Națiunilor Unite și liderul organizațiilor publice internaționale în domeniul turismului, în care 163 de țări și teritorii membre sunt reprezentate, cu peste 480 de membri afiliați: reprezentanți din sectorul privat, instituții de învățământ, asociații de turism și autorități locale din turism.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava