MOPAN Suceava

În perioada 24-28 noiembrie 2021, se va desfășura în format online a 14-a ediție a Coferinței Naționale de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic, care va debuta cu 4 cursuri pre-conferință.

Evenimentul este organizat subegida Asociației Române de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic – Filiala Națională a IASGO (International Association of Surgeons Gastroenterologists and Oncologists), al cărei președinte de onoare este Prof. Dr. Irinel Popescu și Prof. Dr. Bogdan TOTOLICI Președinte al Asociației Române de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic. Acestui demers s-au alăturat și următoarele instituții organizatoare: IASGO, Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa”,  Societatea Română de Chirurgie,  Academia de Știinte Medicale din România.

Cele aproximativ 100 de lucrări din cadrul manifestării vor fi susținute de profesioniști naționali și internaționali, formatori de opinie în domeniul chirurgiei de înaltă perfrmanță, care vor susține prezentări cu un mare aport științific pentru societatea medicală românească și domenii conexe. Acestea se vor desfășuraonline pe o durată de 3 zile, cu sesiuni în paralel și vor fi audiatede +400 de participanți.

Miercuri, 24 noiembrie, vor avea loc 4 cursuri pre-conferință, cu acces gratuit pentru participanții înscriși la Conferința Națională a ARCHBPTH, cursurile vor fi coordonate de Prof. Irinel Popescu – Actualități în rezecția hepatică; Șef lucrări Dr. Adrian Bartoș – Actualități în chirurgia căilor biliare; Actualități în transplantul hepatic de la donator în viață – Prof. Dr. Vladislav Brașoveanu; Update în chirurgia și oncologia pancreasului – Prof. Dr. Cristian Lupașcu.

Deschiderea oficială a conferinței va avea loc miercuri, 24 noiembrie 2021  începând cu ora 18.00, iar joi, 25 noiembrie începând cu ora 18 va avea loc Adunarea Generală a Asociației Române de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică şi Transplant Hepatic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava