Concert pascal
MOPAN Suceava

Transparency International România și Universitatea “Spiru Haret” au organizat luni, 7 decembrie, conferința națională de închidere a proiectului FAIR – “Femei active pentru integritate și responsabilitate”. În cadrul evenimentului au fost prezentate cele mai importante rezultate obținute în urma a 19,5 luni de implementare, lecții învățate, sustenabilitate și oportunități create în urma derulării acestui proiect.

Obiectivul general al proiectului a constat în dezvoltarea de mecanisme moderne, inovative și aplicate pentru asigurarea îmbunătățirii conditiei femeii în actuala structură a societății, printr-o abordare complexă a problematicii egalității de șanse. Au fost identificate și puse în practică trasee profesionale personalizate dedicate femeilor din grupul țintă, corelate cu nevoile acestora și cu tendințele de dezvoltare din piața muncii.

Principalii beneficiari ai FAIR au fost cele 900 de femei din grupul țintă, care au avut la dispoziție un pachet de dezvoltare profesională format din: curs de calificare “lucrător în comerț” și program de formare în competențe antreprenoriale. Cursantele au obținut atât pregătirea și calificările aferente, cât și informațiile necesare pentru a deveni promotoare ale integrității și responsabilității în mediul privat. În plus, în urma unui concurs pentru inițiative antreprenoriale, 72 de absolvente ale programului de formare profesională au câștigat câte 9.000 lei fiecare, proiectul FAIR oferindu-le astfel șansa să își deschidă propria afacere.

Proiectul “Femei active pentru integritate şi responsabilitate”, implementat în șase regiuni (Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest Oltenia, București-Ilfov și Centru Sud-Muntenia), este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava