Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii şi jandarmii suceveni au reuşit identificarea unui adevărat depozit ambulant în  parcarea unui centru comercial din municipiul Suceava, confiscând mai multe mărfuri de contrabandă. În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Suceava, în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Suceava au identificat în parcarea unui centru comercial din municipiul Suceava o autoutilitară fără plăcuțe de înmatriculare, în care se afla o femeie de 32 ani, din Republica Moldova, fără forme legale în municipiul Suceava.

În urma inventarierii spațiului de depozitare a autovehiculului au fost identificate bunuri de proveniență extracomunitară, respectiv peste 450 de litri de băuturi alcoolice îmbuteliate, 100 kg zahăr, peste 300 de litri de alcool depozitat în bidoane, canistre şi alte recipinete, 100 de litri de motorină şi 3200 bucăţi ţigarete de contrabandă.

Vehiculul a fost indisponibilizat şi transportat în curtea I.P.J. Suceava, unde au continuat căutările pentru identificarea bunurilor aflate în regim accizabil, fiind identificate sub bancheta dreapta față un număr de 160 pachete țigarete de proveniență extracomunitară.

Atât bunurile identificate cât și autoutilitara au fost indisponibilizate în vederea acoperirii prejudiciului cauzat.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea procurorului de caz, urmând a se stabili activităţile procedurale ce se impun în vederea soluţionării cauzei, precum şi cu privire la măsurile care se impun fată de persoanele implicate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava