MOPAN Suceava

În data de 03.05.2022, urmare a informațiilor deținute la nivelul Gărzii Forestiere Suceava cu privire la încălcări ale regimului silvic în ceea ce privește comercializarea materialelor lemnoase, cu sprijinul personalului din cadrul I.P.J. Iași – Serviciul de Ordine Publică, a fost efectuat un control de specialitate la un operator economic deținător al unui punct de lucru în localitatea Focuri, județul Iași.

În urma inventarierii materialelor lemnoase identificate în incinta punctului de lucru și comparării stocurilor faptice cu stocurile scriptice declarate în SUMAL 2.0, s-a constatat o lipsă nejustificată în gestiune care totalizează un volum de 63,33 mc materiale lemnoase. Față de cele constatate, echipa de control a dispus sancționarea contravențională a operatorului economic în cauză cu amendă de 10000 lei și ca măsură complementară s-a procedat la confiscarea valorică a cantității de 63,33 mc materiale lemnoase mc, o valoare de peste 16109 lei.

Pentru prevenirea și depistarea faptelor ce contravin regimului silvic, Garda Forestieră Suceava, în colaborare cu personalul I.P.J. Iași, va intensifica acest tip de controale în perioada următoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava