Concert pascal
MOPAN Suceava

Dansatorul Emil Rengle, în vârstă de 27 de ani, a fost marele câștigător al ediției cu numărul 8, din cadrul concursului Românii au Talent, de vineri seară, 1 iunie. Totuși, deși acesta a obținut majoritatea voturilor telespectatorilor, multe voci susțin că lui Emil nici măcar nu ar fi trebuit să îi fie permis să participe în competiție, notează click.ro.

Deși Emil a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, acest lucru făcându-l să obțină mult-râvnitul premiu în valoare de 120.000 de euro, în prezent, mulți internauți susțin că dansatorul nici măcar nu trebuia să participe în competiție, acesta fiind deja „profesionist”. Nemulțumirea internauților a fost legată și de faptul că Emil Rengle a fost colaborator al trustului Pro TV, realizând coregrafii pentru echipa de balet „ProDance”, de la Vocea României, după ce fostul coregraf, Edi Stancu, a semnat un contract cu Antena 1, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/conflict-de-interese-emil-rengle-starnit-controverse-dupa-ce-castigat-finala

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava