Celebrul rapper a făcut recent o dezvăluire şocantă. Ştefan Relu Mihalache (37 de ani) sau Connect-R, cum îl ştie o ţară întreagă, a recunoscut că a încercat substanţele interzise, în urmă cu peste zece ani, când se afla la început de drum, pe plan muzical. Versurile noii sale piese, ”Independenţa”, i-au impresionant pe fanii artistului, notează click.ro.

Odată cu lansarea acestei melodii care se bucură de mare succes pe Internet, celebrul cântăreţ a povestit, într-un interviu, potrivit sursei citate, despre perioada în care şi el a încercat substanţe interzise: “Am trecut printr-o capcană. În vremea cluburilor, aveam 20 şi un pic de ani, 23-25. Copii, nu vă mai drogaţi! Lumea asta a showbiz-ului este o lume în care ţi se pot oferi armele perfecte pentru a te sinucide, să zic aşa. Pentru a te distruge! Sunt experienţe de-ale mele expuse în versuri, dar mesajele trebuie citite printre rânduri.”

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/connect-r-la-23-de-ani-am-consumat-substante-interzise

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava