• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un grup de studenți ai Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava coordonați de prof.univ.dr. Mihai Dimian oferă informații și consiliere on-line pentru candidații la programele de studii ale USV pe pagina de Facebook a universității. Câteva sute de candidați au beneficiat deja de acest serviciu oferit în regim de voluntariat de cei implicați și sunt așteptate și alte persoane interesate de oferta USV, ce conține în acest an peste 1100 de locuri bugetate și peste 2000 de locuri cu taxă pentru absolvenții de liceu. „Cu cei peste 10500 de fani, pagina de Facebook a USV se află pe locul patru în topul universităților de stat din România, după pagina Universității București, a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și a Universității „Babeș Bolyai” din Cluj Napoca. În condițiile în care peste 6 milioane dintre români utilizează această rețea de socializare, USV consideră că relația cu publicul trebuie să ia act de această nouă realitate și îndeamnă și celelalte instituții de stat ce oferă servicii populației din regiune să-și dezvolte această componentă on-line”, a declarat prorectorul Dimian. Astăzi este ultima zi în care se mai fac înscrieri la cele 9 facultăţi din cadrul USV Suceava.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava