• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Aleşii USL din Consiliul Judeţean Suceava au blocat, din nou, vînzarea prin licitaţie publică a unor active aflate în proprietatea CJ. Este vorba despre terenuri şi construcţii din Suceava, Rădăuţi, Fălticeni, Gura Humorului, Cîmpulung Moldovenesc, Muşeniţa, Udeşti şi Crucea. În favoarea proiectului s-au pronunţat, ca de obicei, doar cei 19 consilieri PDL. Aleşii PSD şi PNL au votat împotrivă. Excepţie a făcut consiliera PNL Diana Iliescu. Aceasta s-a abţinut de la vot. Proiectul executivului a fost respins, la fel ca la precedentele tentative, pentru că avea nevoie de voturile a două treimi dintre consilieri. Preşedintele PDL al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a afirmat că respectivele active nu aduc venituri instituţiei şi, mai mult, necesită foarte mulţi bani pentru întreţinere. El a mai spus că prin vînzarea acestor bunuri se creează resurse pentru susţinerea programelor de investiţii ale administraţiei judeţene. Pe de altă parte, consilierul PNL, Brînduşel Nichitean, a dat de înţeles că Opoziţia ar fi votat pentru valorificarea unor active, dacă acestea erau scoase la vînzare separat. Bunurile imobile pe care CJ încearcă să le vîndă sînt evaluate la 2,6 milioane de lei. Printre active se află un teren din zona cabanei „Adîncata”, Cantonul Rarău şi clădirea punctului de trecere a frontierei de la Văşcăuţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava