Concert pascal
MOPAN Suceava

Un consilier local și unul județean al PSD Suceava va fi prezent în fiecare sîmbătă, între orele 10.00-14.00, la sediul Organizației din centrul municipiului reședință de județ, pentru a prelua doleanțele cetățenilor. Anunțul a fost făcut de consilierul local Gabriel Buciac. El a mai spus că va merge în fiecare cartier pentru a afla păsurile oamenilor.

Consilierul local PSD a arătat că o astfel de întâlnire a avut loc deja în cartierul Zamca, acolo unde locuitorii din această zonă a Sucevei au reclamat mai multe probleme, printre care parcările dintre blocuri care nu sunt amenajate, lipsa coșurilor de gunoi, neamenajarea terenului din apropierea mănăstirii Zamca sau nefinalizarea lucrărilor de asfaltare pe strada Dimitrie Cantemir. „Toate aceste probleme erau cunoscute de noi, fiind prinse spre rezolvare în programul de campanie de la alegerile locale de anul trecut. Suntem siguri că există mult mai multe probleme, motiv pentru care noi, consilierii locali ai PSD și echipa de conducere a organizației, vom continua să mergem în toate cartierele sucevene pentru a prelua sesizările populației și a le transmite mai departe conducerii primăriei”, a spus Gabriel Buciac.

El a adăugat că social democrații au participat recent și la o acțiune de ecologizare în Ițcani, prilej cu care au preluat și problemele cetățenilor din acest cartier. El a arătat că printre aceste probleme se numără starea proastă a celor mai multe străzi din Ițcani, puncte de colectare a deșeurilor insuficiente, lipsa unor spații de joacă, dar și o prezență scăzută a poliției locale și naționale pentru asigurarea ordinii publice.

Gabriel Buciac are 30 de ani și a devenit membru al deliberativului, la începutul lunii martie. El este teolog, student la Drept și deține un atestat de Ghid Național de Turism.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava