Concert pascal
MOPAN Suceava

Consilierii locali suceveni ai Uniunii Naţionale pentru Progresul României care nu vor fi loiali partidului îşi vor pierde sprijinul politic. Preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a spus că în ultima şedinţă a biroului politic judeţean a fost analizată activitatea consilierilor locali ai UNPR. Vartic a spus că în cadrul şedinţei s-a hotărât retragerea sprijinului politic pentru consilierii care nu au respectat statutul partidului si nu au participat la acțiunile partidului. Ea a arătat că în cadrul şedinţei conducerii judeţene a fost remarcată activitatea consilierilor UNPR de la Milișăuți și Vadu Moldovei, care au reușit sa găsească înțelegere pentru propunerile făcute în consiliile locale. Cătălin Vartic a mai adăugat că în cazul consilierilor din Breaza și Volovăț s-a remarcat faptul că aceştia nu au ajuns încă la o conlucrare cu colegii din consiliu.

”În perioada următoare va continua evaluarea activității tuturor celor 55 de consilieri locali pe care UNPR îi are în județul Suceava și de stabilire a modului în care aceștia se vor implica în dezvoltarea activităților comunităților care i-au ales să îi reprezinte in Consiliile Locale.

Rămânem consecvenți politicii de dezvoltare locală și regională și înțelegem să ne respectăm promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală”, a declarat Cătălina Vartic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava