Concert pascal
MOPAN Suceava

Consilierul județean PSD Romeo Galan a atras atenția astăzi, în plenul deliberativului, că 80% din sistemul de termoficare din Rădăuți nu este funcțional. „Aș vrea să vă informez de o situație gravă în Rădăuți. La ora actuală nu funcționează termoficarea. 20% din termoficare să spunem că funcționează. Cazanul principal al centralei termice este dezafectat acum total pentru reparații. E o decizie proastă luată la sfârșitul lunii septembrie. Vă dați seama că la ora actuală cazanul de rezervă nici apa caldă nu reușește să o aducă la cele 4.800 de apartamente racordate la sistem”, i-a transmis Romeo Galan președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Acesta i-a răspuns consilierului PSD că administrația județeană nu este indiferentă față de ceea ce se întâmplă în localități. „În primul rând ei au responsabilitate. Slavă Domnului am fost alături de fiecare localitate în parte. Să ne uităm și noi cu atenție. Am făcut tot ce a depins de noi. Și astăzi și facem în continuare. O să stăm și noi de vorbă cu cei care sunt acolo să vedem ce se poate face”, a precizat Gheorghe Flutur.

Consilierul județean PSD Romeo Galan atrage atenția că 80% din sistemul de termoficare din Rădăuți nu este funcțional, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava