MOPAN Suceava

Pe data de 21 iunie la Sala de pedagogie a Muzeului de Istorie Suceava, a avut loc ședința extraordinară  a Autorității Teritoriale de Ordine Publică a Județului Suceava.La ședință au participat toți cei 16 membri ai autorității.

Ordinea de zi a ședinței a cuprins două puncte, respectiv:

1. Alegerea președintelui Autorității Teritoriale de Ordine Publică a Județului Suceava, conform art.17 alin.(6) din Legea nr.218/2002 privind organizarea și funcționarea Poliției Române, republicată, cu modificările și completările ulterioare, ca armare a demisiei lui Vasile Tofan în urma alegerii acestuia în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean.

2. Completarea componenței Comisiei de coordonare, situații de urgență și pentru petiții prevăzută la art.14 din Regulamentul de organizare și funcționare a autorității teritoriale de ordine publică, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.787/2002

Astfel, ca președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică a Județului Suceava a fost ales consilierul județean Tudor Plăcintă.

În ceea ce privește componența Comisiei de coordonare, situații de urgență și pentru petiții, s-a hotărât ca din această comisie de lucru a autorității să facă parte consilier județean Marian Andronache.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava