MOPAN Suceava

Consilierul local sucevean Marius Cernescu şi fetiţa sa de numai 10 ani au murit într-un groaznic accident care a avut loc în această dimineaţă în judeţul Ialomiţa. Accidentul s-a produs între localităţile Feteşti şi Movila. Potrivit „Ziarul Obiectiv Ialomiţa”, din primele cercetări se pare că maşina condusă de Marius Cernescu, care circula regulamentar, a fost lovită din plin de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani care a făcut o depăşire pe linie continuă. În accident şi-au pierdut viaţa Marius Cernescu şi fetiţa sau, iar alte trei persoane, două femei şi un bărbat, au fost transportate la spital. La sosirea echipajelor ISU, acestea au găsit fetiţa încarcerată cu leziuni incompatibile cu viaţa. Marius Cernescu avea fracturi multiple fiind preluat cu un elicopter SMURD şi transportat la spitalul din Constanţa, însă din nefericire medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viaţa.

Marius Cernescu a fost consilier local al municipiului Suceava din partea ALDE, fiind la primul său mandat. El se întorcea cu familia de pe litoral.

Consilierul local Marius Cernescu şi fetiţa sa au murit nevinovaţi într-un groaznic accident în judeţul Ialomiţa, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava