Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Judeţean a preluat activitatea de eliberare a certificatelor de urbanism şi a autorizaţiilor de construire sau demolare pentru municipiul Rădăuţi. Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a spus că instituţia pe care o conduce a preluat această activitate începând cu data de 1 septembrie a.c. Reamintim că eliberarea actelor de urbanism în Rădăuţi a fost blocată în totalitate după ce municipiul a rămas fără primar, viceprimar şi Consiliu Local. Nechifor a spus că CJ Suceava a semnat un parteneriat tehnic cu Primăria Rădăuți în vederea acordării de asistență tehnică de specialitate pentru eliberarea acestor acte. El a explicat că administraţia judeţeană va efectua activitatea de urbanism, taxele încasate urmând să fie împărţite, jumătate la CJ Suceava şi jumătate la Primăria Rădăuţi.
Trebuie spus că rădăuţenii vor depune în continuare documentele la Primăria Rădăuţi, urmând să le ridice din acelaşi loc.
Cătălin Nechifor a precizat că de la blocarea acestei activităţi la Primăria Rădăuţi şi până în momentul de faţă au fost depuse 250 de cereri pentru eliberarea de certificate de urbanism şi 110 de cereri pentru autorizaţii de construire.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava