Concert pascal
MOPAN Suceava

”Forumul Mondial al Diplomației Economice Suceava-Bucovina”, eveniment care urma să aibă loc la Suceava, în perioada 24-25 septembrie 2021, în parteneriat cu Federația Europeană a Camerelor de Comerț Bilaterale, se amână pentru perioada 6-7 mai 2022. Asta ca urmare a incendiului care a afectat Palatul Administrativ. De menționat că între reprezentanții celor două entități
au avut loc mai multe intalniri, în vederea elaborării draftului acordului, în cadrul căruia au fost cuprinse obligațiile fiecărei părți pentru implementarea în bune conditii a acestui proiect.

”Forumul mondial al diplomatiei economice reprezintă un eveniment care își propune să reuneasca factorii decizionali ai diplomației economice din întreaga lume, iar alegerea locului de desfășurare al evenimentului la Suceava a avut în vedere localizarea geografică a județului, la frontiera estică a Uniunii Europene, dorindu-se, astfel, să se creeze o punte de legatură între est și vest. Având în vedere incendiul produs la Palatul Administrativ în data de 06 martie 2021, care a provocat importante pagube în infrastructura imobilului, am purtat discuții cu reprezentanții Federației Europene a Camerelor de Comerț Bilaterale și am ajuns la concluzia că se impune modificarea perioadei de organizare a evenimentului Forumul Mondial al Diplomatiei Economice Suceava-Bucovina‘ respectiv în perioada 6-7 mai 2022, în loc de perioada 24-25 septembrie 2021. Pe termen scurt și mediu, trebuie să avem în vedere redirecționarea tuturor resurselor disponibile pentru demararea lucrărilor de refacere a Palatului Administrativ”, a declarat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava