Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean, Niculai Barbă, a anunțat că în ședința de joi a deliberativului județean va propune aprobarea suplimentării Statului de funcții a Serviciului Public Județean SALVAMONT Suceava cu 2 posturi de salvator montan pentru a crește capacitatea de intervenție în contextul dezvoltării turismului montan în județul Suceava.

”Vom putea crea două echipe de salvatori montani angajați cu normă întreagă pentru a putea asigura activitatea de salvare și prevenire a accidentelor în zona montană la nivelul județului Suceava. De asemenea, ne propunem sa creăm în cadrul Salvamont Suceava un dispecerat județean care să preia apelurile prin 112 în cazul persoanelor rătăcite, dispărute sau accidentate în zona montană sau în zonele cu grad de dificultate ridicat”, a  spus Barbă. Serviciul Public SALVAMONT Suceava întreține un număr de 56 trasee turistice montane omologate care însumează peste 600 km, 165 trasee de escaladă în Masivul Rarău și peste 200 km traseu de cicloturism.

Consiliul Județean înființează două noi posturi de salvator montan. Barbă: ”Creștem capacitatea de intervenție prin crearea a două noi echipe de salvatori montani”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava