Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Județean Suceava modernizează drumul județean care leagă Mălini de Slatina și Găinești și care duce spre Mănăstirea Slatina, a anunțat șeful administrației județene Gheorghe Flutur, care astăzi s-a aflat la fața locului pentru a inspecta lucrările. Flutur a arătat că drumul are 12,3 kilometri lungime iar modernizarea presupune așternerea a două straturi de asfalt, construirea a patru poduri noi în lungime de 6 metri, reabilitarea podului existent, construirea unui număr de 29 de podețe, realizarea de ziduri de sprijin pe o lungime de 2,5 kilometri și executarea a peste 10 kilometri de șanțuri. Modernizarea mai înseamnă și lărgirea drumului. Platforma drumului va avea 8 metri din care 6,5 metri carosabil. Flutur a arătat că pe această porțiune drumul județean nu a fost modernizat de foarte mult timp și a precizat că ”această modernizare deschide această zonă spre dezvoltare turistică pentru că acest traseu Găinești- Slatina are un potențial turistic extraordinar”. El a ținut să mulțumească constructorului pentru că s-a ținut de cuvânt.

”Vremea este bună și de la Mălini am venit cu modernzarea acestui drum. Acum intrăm la marcaje rutiere. Pe traseul acesta s-a tras apă și canal și acum noi Consiliul Județean Suceava cu 5 milioane de euro de la Guvernul României finanțăm modernizarea acestui drum. Sut peste 50 de drumuri laterale care vor fi racordate cu acea porțiune de 20 de metri stânga dreapta de la drumul principal. E important pentru ca cei care vin de pe aceste drumuri să aibă confortul racordării la drumul județean din zonă”, a spus Flutur.

El a subliniat că în această vară s-a lucrat și la modernizarea celuilalt drum de la Mălini care merge spre Borca, la modernizarea drumului de la Cornu Luncii spre Mălini menționând că procesul de modernizare a drumurilor județene din Suceava continuă. ”Nu numai aici avem șantiere. Avem șantiere la Boroaia, la Vulturești, la Hîrtop, avem la Mușenița, avem pe Rarău, avem la Pleșa-Mănăstirea Humorului, în multe alte locuri, la Horodniceni, la Satu Mare lângă Rădăuți ,multe șantiere și acum cînd vremea ne permite noi tragem tare ca să câștigăm timp pentru că vine vreme rea și e greu pentru constructor”, a încheiat Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava