Concert pascal
MOPAN Suceava

Cinci sportivi suceveni cu performanțe deosebite la competițiile internaționale din 2018 vor fi premiați de Consiliul Județean cu suma totală de 6.250 de lei. Asta se va întîmpla în ședința CJ, din 25 septembrie.

Astfel, Cosmin Pascari de la CSM Suceava va primi 2.500 de lei pentru locul I obținut la Campionatul Mondial de canotaj pentru tineret din Polonia, la Campionatul European de canotaj pentru seniori din Scoția și la Campionatul European de canotaj pentru tineret din Belarus.

Florin-Nicolae Artenie de la CSM va fi recompensat cu 1.500 de lei pentru locul I cîștigat la Campionatul Mondial de canotaj pentru juniori din Cehia, locul II cucerit la Campionatul European de canotaj pentru juniori din Cehia și tot locul II la Campionatul European de canotaj pentru juniori din Franța.

1.000 de lei va primi Dumitru-Alexandru Ciobîcă de la CSM Suceava, după ce a obținut locul I la Campionatul European de canotaj pentru tineret din Belarus și locul II la Campionatul Mondial de canotaj pentru tineret din Polonia.

Georgiana Moroșanu de la CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni va beneficia de 750 de lei, după ce a obținut locul II atît la Campionatul European de canotaj pentru tineret din Franța, cît și la Campionatul Balcanic de canotaj pentru juniori din Bulgaria.

În fine, George-Viorel Iacob de la CSM Suceava va primi 500 de lei pentru locul III ocupat la Campionatul Balcanic de canotaj pentru juniori din Bulgaria. Propunerile îi aparțin președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava