• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor şi prefectul Florin Sinescu vor solicita Guvernului sprijin financiar pentru a acoperi cheltuielile pe care primăriile le-au făcut pentru deszăpezirea drumurilor. Cătălin Nechifor a spus că efortul financiar al primăriilor a fost foarte mare, în condiţiile în care fondurile pe care le au din bugetele locale sunt mici. „Avem în plan, împreună cu domnul prefect,  să încercăm să găsim suport financiar şi de la Guvernul României, pentru că din păcate în această perioadă primăriile au consumat foarte mulţi bani pentru a ţine în trafic tot ceea ce înseamnă drumurile comunale. Şi din păcate nici posibilităţile financiare pe care le avem şi la Consiliul Judeţean nu sunt foarte mari”, a spus Cătălin Nechifor. Cu toate acestea, el a anunţat că săptămână viitoare, Consiliul Judeţean urmează să aprobe alocarea unei sume de bani din fondul de rezervă aflat la dispoziţia administraţiei judeţene pentru primăriile care au apelat la serviciile unor firme pentru deszăpezirea drumurilor. „Încercăm să dăm atunci nişte sume de bani din fondul de rezervă către Direcţia de Drumuri şi Poduri Suceava, în aşa fel încât banii să poată fi folosiţi pentru plata operatorilor economici care au intervenit în această perioadă. Sumele nu sunt foarte mari”, a încheiat Cătălin Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava