Concert pascal
MOPAN Suceava

766 de milioane de lei. Aceasta era averea Consiliului Județean Suceava  la finele anului trecut. Așa rezultă din raportul privind situația gestionării bunurilor aparținând domeniului public și privat al județului Suceava pe anul 2015 întocmit de președintele Consiliului Județean Cătălin Nechifor. Felia cea mai mare din patrimoniul gestionat de administrația județeană o reprezintă construcțiile evaluate la 287 de milioane de lei. Terenurile sunt evaluate la 129 de milioane de lei iar alte active în curs de execuție valorează 183 de milioane de lei.

În patrimoniul județului Suceava se mai află instalații tehnice, mijloace de transport, animale și plantații în valoare de 112 milioane de lei, obiecte de inventar în valoare de 29 de milioane de lei, mobilier, aparatură birotică, echipamente de protecție a valorilor umane și materiale în valoare de 12 milioane de lei, materiale consumabile în valoare de 9,3 milioane de lei și alte active fixe necorporale în valoare de 4 milioane de lei. Potrivit raportului șefului administrației județene, anul trecut au fost încheiate 8 noi contracte de închiriere a unor spații cu altă destinație decât cea de locuință pe lângă cele 22 deja existente.

Alte 5 contracte de închiriere au fost încheiate de Regia Autonomă ”Aeroportul Ștefan cel Mare”  Suceava și câte unul de Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” și de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, unități subordonate Consiliului Județean. Raportul președintelui Cătălin Nechifor concluzionează că anul trecut patrimoniul județului a fost gestionat corespunzător și legal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava