Concert pascal
MOPAN Suceava

Deliberativul județean întrunit joi  în ședință ordinară a aprobat cu unanimitate de voturi încheierea Acordului-Cadru de Finanțare între județul Suceava și Raionul Soroca din Republica Moldova în baza căruia se angajează să finanțeze implementarea proiectului ”Reabilitarea secției Maternitate” a Spitalului Raional Soroca ”A. Prisăcari. Valoarea totală a proiectului care face obiectul finanțării este de 72.398,55 euro, din care contribuția Consililui Raional Soroca este de 7.239,85 euro și contribuția Județului Suceava, prin Consiliul Județean este de 65. 158,70 euro, sumă rambursată după realizarea cu succes a proiectului și  prezentarea rapoartelor financiare.

Durata acord ului de finanțare este de la data semnării prezentului acord de finanțare și până la data de 31 decembrie 2018.

„După cum știți în ședința ordinară din 29 noiembrie 201 7 a fost adoptată Hotărârea nr. 235 privind aprobarea Înțelegerii de cooperare între județul Suceava din România și Raionul Soroca din Republica Moldova, semnarea efectivă a textului înțelegerii având loc la Suceava, în data de 27 martie 2018. Cu ocazia vizitei la Suceava a delegației Raionului Soroca, participanții la evenimentul de semnare a înțelegerii de cooperare între cele două unăți administrativ- teritoriale, s-au purtat discuții în privința cooperării în mai multe domenii de activitate, respectiv culturii, mediul de afaceri și sănătății. În acest context, președintele Raionului Soroca a înaintat solicitarea privind finanțarea de către județul Suceava prin Consiliul Județean Suceava a secției Maternitate din cadrul Spitalului Raional Soroca „A. Prisacari”, obiectiv deosebit de important pentru locuitorii raionului   și nu numai”, a explicat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

Consiliul Județean Suceava contribuie financiar la reabilitarea maternității spitalului din Soroca, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava