MOPAN Suceava

Consilierii judeţeni suceveni au aprobat reducerea numărului de posturi din aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean. Potrivit hotărârii adoptate în ultima şedinţă, numărul posturilor din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Suceava se reduce de la 206 la 170. De asemenea, începând cu data de 1 august 2013 se va reduce şi numărul de funcţii publice, de la 153 la 124.

Astfel, urmează să fie desfiinţate 11 funcţii de conducere, şapte funcţii publice de şef serviciu, trei funcţii publice de şef birou, toate acestea fiind ocupate în momentul de faţă, şi o funcţie contractuală de conducere de şef birou. De asemenea, vor fi înfiinţate şase funcţii de conducere de şef birou.

Consilierii judeţeni au mai aprobat reducerea mai multor posturi vacante de la patru instituţii aflate în subordinea Consiliului Judeţean Suceava. La Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri se vor reduce patru posturi vacante, în timp de la Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Suceava va fi redus un singur post. În acelaşi timp, la Biblioteca Bucovinei vor fi reduse două posturi vacante de bibliotecar, iar la Muzeul Bucovinei alte trei posturi vacante, unul de restaurator, unul de arheolog şi un supraveghetor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava